VasKoul loves / PRET A MANGER

1d7f6ae9d672d77ba13e9673e2ad2867

Έχεις έρθει στη Λόνδρα ταξίδι και είσαι όλη μέρα στους δρόμους να προλάβεις να τα δεις όλα, μουσεία, γκαλερί, ανελέητο σοπινγκ και κάποια στιγμή πεινάς και θες και ένα καφεδάκι να γεμίσεις τις μπαταρίες για να συνεχίσεις. Πού πας; Φυσικά στο Pret a Manger!

3d0db3b7f28a7a1422ea8f3c42cbe526

Για να εξηγούμαι, εγώ σιχαίνομαι το junk food (εκτός και αν πρόκειται για σουβλάκι), υπάρχει όμως κάποιες φορές η ανάγκη να φας κάτι γρήγορο, ένα σάντουιτς, ένα σνακ που θα σε κρατήσει. Αυτή η αλυσίδα κάνει την διαφορά και αυτή η αλυσίδα είναι παντού, σε κάθε γωνιά σε ολόκληρη την χώρα. Ζούσα για χρόνια με την εντύπωση και λόγω ονόματος πως είναι γαλλική αλυσίδα γρήγορης εστίασης, όμως όχι είναι αγγλική και η αλήθεια είναι πως ίσως το έχεις δει και αλλού στην Ευρώπη πλην της Αγγλίας!

Ωραίος προσεγμένος χώρος και το κυριότερο νόστιμες επιλογές που δεν σου δίνουν καθόλου την εντύπωση ότι τρως σαβούρα. Ζεστά και κρύα σάντουιτς, τέλειες σούπες, σαλάτες, μπάρες δημητριακών, γλυκάκια, ακόμα και χύμα φρούτα που παίρνεις με το κομμάτι. Είναι φρέσκα, πεντανόστιμα και έχεις μια γκάμα επιλογών ακόμα και αν είσαι σε διατροφή, ακόμα και αν είσαι vegan. Kαι θέλω να σου πω ότι ειδικά τα vegan πιάτα, όπως κάποιες σαλάτες είναι πολύ χορταστικά και γιάμι.

Το διάλειμμα από τη βόλτα σου λοιπόν είναι ξεκούραστο, νόστιμο και στο ταμείο δεν κλαις το μισό σου budget για ολόκληρο το ταξίδι.  Α και ο καφές πίνεται και αν τους πας δικό σου ποτήρι και άρα δεν καταναλώσουν την πλαστικούρα, έχεις και έκπτωση. Αγαπώ το Pret a Manger!