Όχι άλλες πάστες!

Την σελίδα που μοιράζει πάστες στο facebook την ξέρουμε πια όλοι. Την έχω μνημονεύσει και εγώ από εδώ ουκ ολίγες φορές. Κοντεύουμε να πάθουμε πια σάκχαρο. Οι ιστορίες και τα κέισις είναι καθημερινά ανεξάντλητα, τόσο που λες όχι δεν πάει άλλο. Και δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ενώ στην αρχή με κάποια γελούσα, πλέον εκνευρίζομαι γιατί δεν ξέρω πόσο άρρωστη είμαι γιατρέ μου αλλά ταυτίζομαι με τις περισσότερες ιστορίες και επειδή ταυτίζομαι θυμώνω.

Κάθε πρωί που θα ανέβει το ποστ το ίδιο σκηνικό. Όσο ζεν και να είμαι πίνοντας το καφεδάκι μου, θα διαβάσω την ιστορία, θα κάνω το ζευγάρι εικόνα και κάπου προς το τέλος θα αρχίσω να φουντώνω και να φασκελώνω το κινητό μου. Λες και πρόκειται να ανταποκριθεί κανείς. Και το καλύτερο είναι πως ή θα θυμηθώ κάτι παρόμοιο που έχω ζήσει εγώ ή που έχω χιλιοαναλύσει με κάποια φίλη μου. Κοινώς το βιώνω κανονικότατα.

Γιατί μη με βλέπεις τώρα που έχω αποσυρθεί από την αγορά, τόσα χρόνια εκεί έξω έχω και εγώ το μερτικό μου σε πάστες, τι πάστες δηλαδή, τούρτες ολόκληρες να πετάξω έτσι να μην μείνει απασάλειφτο ούτε ένα εκατοστό ψαχνού. Γιατί παιδιά τα ψυχολογικά που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι άπειρα. Και δε λέω ουδείς τέλειος και στο έχω ξαναπεί δεν πιστεύω στην θεωρία του μαλακομαγνήτη αλλά θεωρώ πως και εμείς κάτι λάθος κάνουμε γιατί όταν το σενάριο παίζει λούπα, κάτι δεν πάει καλά. Όμως, αχ όμως νισαφι! Έχεις τα θεματάκια σου γλυκουλάκι μου; Βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά, τι το θες και βασανίζεις κόσμο και ποιος είσαι εσύ που θα αφήσεις στην ανεργία τόσους ψυχολόγους;

Άμα το βλέπεις πως δε σε θέλει το πραμα, άμα πετάς ατάκες τύπου, δεν σου αξιζω, αχ ξέχασα να σου πω έχω μια γυναίκα και παιδί ή μια άλλη σχέση στο σπίτι, ξέρεις έχεις 3 κιλά και 200 γραμμάρια παραπάνω από τα γούστα μου, αχ ξέχασα μωρέ να σου πω μεταναστεύω στην Γουαδελούπη ή δεν ξέρω και εγώ πια πόσες ατάκες παίζουν στις παστοιστορίες, άστο καλύτερα. Κάτσε στα αυγουλάκια σου και μην κάνεις φασαρία. Δεν ξέρω ποιος φταίει για τα θέματα σου, η μαμά και ο μπαμπάς σου, ότι σε σκατομάθανε, το ζώδιο σου και η θέση των πλανητών όταν γεννήθηκες, η δασκάλα που είχες στο δημοτικό και στην τελική δεν μας αφορά κιόλας. Πάρε την θεματαρα σου γιατί πιάνει χώρο και τράβα παραπέρα και ακόμα καλύτερα σύρε στον ειδικό και λυστο!

Γιατί η αλήθεια είναι μία, μεγαλώνουμε και από ένα σημείο και πέρα δεν δικαιολογούμαστε. Γινόμαστε απλά γραφικοί. Βρες τα με τον εαυτό σου, συμφιλιώσου και δείξε τον απαραίτητο σεβασμό καταρχήν στο πρόσωπο σου και έπειτα στο άλλο φύλο. Τα αγγλικά, που τα έχω και επίκαιρα, έχουν μια φανταστική λέξη που αντίστοιχή της παραδόξως τα ελληνικά δεν έχουν και περιγράφει την κατάσταση σου…pathetic.

(Σε περίπτωση που δεν ξέρεις για ποια σελίδα μιλάω, ιδού https://www.facebook.com/NaTouParoumeMiaPasta/)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s